Datça Açıklarında Deprem - Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 5 3 Buyuklugunde Deprem / Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu.

Datça Açıklarında Deprem - Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 5 3 Buyuklugunde Deprem / Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu.. Ege denizi açıklarında bir deprem meydana geldi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Afad (afet ve acil durum yönetimi deprem dairesi başkanlığı) verililerine göre saat 21.44 sularında muğla'ya bağlı datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Saat 23.34'te merkez üssü akdeniz datça açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. .kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem 3,4 büyüklüğünde yerin 26,7 kilometre altında kaydedildi.bilindiği gibi muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında ve datça'da sıklıkla depremler yaşanıyor. Muğla'nın datça ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça ilçesi açıklarında saat 14.01'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Derinliği 7.9 kilometre olarak ölçülen deprem, çevre yerlerden de hissedildi.

Bttt Knihqyaqm
Bttt Knihqyaqm from resim.haber61.net
Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Ege denizi açıklarında bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

.kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem 3,4 büyüklüğünde yerin 26,7 kilometre altında kaydedildi.bilindiği gibi muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında ve datça'da sıklıkla depremler yaşanıyor.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Depremin derinliği 3.20 km olarak ölçüldü. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem 3,4 büyüklüğünde yerin 26,7 kilometre altında kaydedildi.bilindiği gibi muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında ve datça'da sıklıkla depremler yaşanıyor. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Afad (afet ve acil durum yönetimi deprem dairesi başkanlığı) verililerine göre saat 21.44 sularında muğla'ya bağlı datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldiğini duyurdu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu. Depremin merkez üssünün datça'ya uzaklığı 44,9 kilometre olarak ölçüldü. Ege denizi'nde, muğla'nın datça açıklarında richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti richter ölçeğine göre 5.2 olarak ölçüldü. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Mugla Datca Aciklarinda Deprem Oldu Afad Ve Kandilli Buyuklugunu Acikladi Internet Haber
Mugla Datca Aciklarinda Deprem Oldu Afad Ve Kandilli Buyuklugunu Acikladi Internet Haber from i.internethaber.com
Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Depremin merkez üssünün datça'ya uzaklığı 44,9 kilometre olarak ölçüldü. Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Afad, datça açıklarında saat 23.20'de 4,1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini açıkladı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti richter ölçeğine göre 5.2 olarak ölçüldü. Ege denizi'nde, muğla'nın datça açıklarında richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremde can kaybı olmazken, çok sayıda kişi korku ile kendini sokağa attı.

Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem 3,4 büyüklüğünde yerin 26,7 kilometre altında kaydedildi.bilindiği gibi muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında ve datça'da sıklıkla depremler yaşanıyor. Datça açıklarında meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Muğla'ya bağlı datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Depremin merkez üssünün datça'ya uzaklığı 37.60 km kilometre olarak ölçüldü. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.7'lik bir depremin meydana geldiğini bildirdi. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı, muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını bildirdi. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Afad (afet ve acil durum yönetimi deprem dairesi başkanlığı) verililerine göre saat 21.44 sularında muğla'ya bağlı datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldiğini duyurdu.

Datca Aciklarinda Korkutan Deprem Son Dakika Haberleri
Datca Aciklarinda Korkutan Deprem Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Datça açıklarında meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu. Afad verilerine göre, muğla'nın datça ilçesinin açıklarında deprem meydana geldi. Afad 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi açıklarında bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça ilçesi açıklarında saat 14.01'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, saat 12.45'te meydana gelen deprem 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu.

Afad 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, datça açıklarında saat 23.20'de 4,1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini açıkladı. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, saat 12.45'te meydana gelen deprem 7 kilometre derinlikte gerçekleşti. Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Ege denizi'nde datça ilçesi açıklarında saat 14.01'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça'nın 49,94 kilometre açığındaki depremin derinliği, 4,32 kilometre olarak belirlendi. Depremin derinliği 3.20 km olarak ölçüldü. Depremin şiddeti richter ölçeğine göre 5.2 olarak ölçüldü. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gi̇ri̇ş 04.07.2021 13:21 güncelleme 04.07.2021 13:21. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu.

Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi datça deprem. Afad 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code